Home / Kwaliteit / Waarom certificeren?

Waarom certificeren?

Waarom certificeren?

Dat certificaat is het belangrijkste en het kwaliteitssysteem erom heen, dat doen we er wel bij. 

Dit is een veel voorkomende gedachte welke steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Een kwaliteitssysteem draaidende houden binnen je bedrijf is meer werk, maar uit ervaring van onze klanten kunnen we zeggen dat dat het waard is. Je laat onder andere zien aan je klanten en leveranciers dat je welwillend bent om te zorgen dat de kwaliteit van je producten hoogwaardig is en dat je zorg draagt voor een kwaliteit hoogwaardig product. 

Daarnaast is het certificaat een beloning voor het werk dat je ervoor doet, waarmee je aan klanten en leveranciers kan laten zien dat er hard gewerkt wordt aan en voor kwaliteit. Tevens kent het gehele certificeringsproces van de diverse normen meer bekendheid, niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Het is een visitekaartje voor je bedrijf dat door bedrijven in heel de wereld wordt verstaan. 

Wellicht dat jullie als bedrijf zelf een idee hebben voor welke norm jullie gecertificeerd willen zijn, maar misschien zijn jullie hierover nog in twijfel. Wij helpen jullie graag in de keuze van de juiste norm die past bij jullie bedrijf. Willen jullie gecertificeerd worden voor een norm die hier niet bij staat vermeld? Neem gerust contact met ons op. We zijn bekend met diverse normen, ook normen die niet beschreven staan op deze website. De mogelijkheid bestaat ook om voor meerdere normen gecertificeerd te worden. Vraag naar de mogelijkheden. We helpen graag om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.